Starsend Clairclass

Gratis mini workshop i intuition

 

Styrk din intuition og lær hvordan du altid kan træffe de rigtige valg

Stol 100% på din intuition og nyd et liv i tillid.

Workshoppen er ideel for dig, der er terapeut eller coach – men den er også for dig, der blot er nysgerrig på din intuition og mavefornemmelse.

Det kan være svært at være i tillid til processen (særligt) som selvstændig, når omverdenen og egoet larmer med alle mulige fornuftige påstande omkring økonomi, markedsføringsmetoder og you name it.

På workshoppen får du et indblik i hvordan du bruger din intuition og hvad der ligger bag din intuition, når du får en pludselig indskydelse.

Føler du dig fx nogle gange i tvivl om hvilken markedsføringsmetode der er den rigtige for dig? Ganske enkelt fordi du føler en indre stemme prøver at sige noget til dig, men du ved ikke helt hvad den prøver at fortælle dig.

Eller har du oplevet at få en pludselig indskydelse under en session med en klient, hvor du har følt at du skulle i en bestemt retning og du var i tvivl om følelsen havde med klienten at gøre eller om det i virkeligheden var noget der tilhørte dig selv? 

Når du først kender din intuitions stemme, slipper du tvivlen for good.

Det er HELT naturligt at følge egoet stemme, også kendt som “fornuftens stemme”, som er skabt af samfundets normer.

På workshoppen laver vi en øvelse, der giver dig et indblik i din intuitions stemme.

Flere kommer på disse workshops flere gange, fordi to workshops aldrig er helt ens.

Agenda for dagen

  • Velkommen
  • Overordnet læring om intuition
  • Meditation, hvor vi virkelig åbner for vores intuition
  • Øvelse med intuition
  • “Bordet rundt” – Hvordan har oplevelsen været?
  • Meditation, hvor vi lukker ned for energien og styrker vores jordforbindelse
  • Præsentation af dine muligheder for at arbejde endnu dybere med din intuition

Praktisk

Workshoppen afholdes online på Zoom.

Kommende datoer:

  • Da jeg er på barsel lige nu, er næste dato endnu ukendt. Men forventes engang i 2024.

 

Tilmeld dig via linket nedenfor. Du vil modtage et link til Zoom på mail.

Workshoppen giver et smugkig på hvilke
endnu ukendte kræfter du gemmer på

Udtalelser

“Jeg deltog i Carinas workshop, fordi jeg havde en fornemmelse for, at jeg havde clairvoyante evner.

Jeg har jo brugt det, men der kommer det jo bare af sig selv, uden at jeg har styret det på nogen måde, eller har skulle “præstere” på et bestemt tidspunkt. Så var det rigtigt fedt at få prøvet af, at det kunne jeg godt, og det var fedt at have en makker at sparre med.

Carina styrer det med kærlig hånd og man føler sig tryg, set og hørt – også fordi det er nogle meget personlige ting, der kan komme frem.

Så går du med en clairvoyant i maven, så tøv ikke med at afprøve det på Carinas workshop. Det var intet mindre end en FANTASTISK oplevelse.”

Iben Marie Seeger

“Jeg har deltaget på Carina Vestegaards workshop “Afprøv dine clairvoyante evner”, da jeg var nysgerrig på mine egne evner, men ikke har vidst, hvordan jeg skulle komme igang eller gribe det an. Workshoppen var derfor en oplagt mulighed for mig. Inden workshoppen var jeg meget spændt på hvad jeg ville opleve og om jeg “kunne finde ud af det”.

Jeg følte mig meget tryg undervejs, og Carina og de andre deltagere gjorde oplevelsen meget tryg. Jeg kunne mærke, at Carina havde totalt styr på det, og guidede alt undervejs. Der var en god stemning og en følelse af, at der er plads til alle.

Jeg havde en god oplevelse med at afprøve mine evner. I øvelserne fik jeg ord, sætninger og billeder, som ramte plet hos modtageren. Det var en virkelig fed oplevelse, at kunne læse et andet menneske.

Jeg kan anbefale workshoppen for alle, der er nysgerrige på at få kontakt til deres intuition og teste deres clairvoyante evner af i et trygt og uformelt rum, hvor der er plads til alle.”

Bine

FAQ:

Hvorfor koster det 0 kr.?

Det koster 0 kr. fordi det nærer Carina at lave denne workshop. Hun arbejder ud fra en tese om at livet skal være sjovt og hun bruger kun tid på at lave det hun elsker. 

Når du tilmelder dig workshoppen, har du mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrevet. 

Derudover fortæller hun på workshoppen også om de øvrige uddannelser hun tilbyder. 

Hun ser det som en god måde for dig at teste af, om du evt. føler for om du har lyst til et videre samarbejde, inden du tager direkte kontakt til hende til en gratis afklaringssamtale forud for nogle af uddannelserne.

Jeg er ikke selvstændig, kan jeg så ikke deltage på workshoppen?

Jo, det kan du sagtens. I virkeligheden er denne workshop så meget i begyndelsen af alt, at det slet ikke er noget krav.

(Mange ønsker efter denne workshop at arbejde videre med deres intuition.)

Jeg har bred undervisningserfaring, men de seneste år har jeg opdaget at jeg synes det er sjovest for mig at arbejde med elever, der allerede har et godt kendskab til sig selv og deres egen personlige udvikling.

Du kan med andre ord deltage på denne workshop uden problemer uanset din baggrund – her er virkelig plads til alle.

Er der her sådan en workshop hvor det hele er vildt underligt og spirituella?

Nej! Altså selvfølgelig er det spirituelt, men undervisningen og øvelsen er helt jordnær, hyggelig og naturligvis lavet så alle kan være med.

Hvad får jeg egentlig ud af workshoppen? Hvad kan man overhovedet nå på 3 timer?

Du får en smagsprøve på hvordan din intuition føles for dig. 

De fleste oplever en vildt fed “wow”-følelse når de oplever deres intuition på denne måde første gang.

Jeg vil gerne arbejde endnu mere med min intuition end det her – har du andre kurser end dette?

Ja. Der er to uddannelser du kan tage et kig på.

Ascending Clairmeditation Master er en uddannelse, hvor du lærer at lave guidede meditationer til dig selv og til kunder/klienter.
Læs mere om Clairmeditation Master lige her.

 

Clarifinity Clairconnection Master er en uddannelse, hvor du virkelig lærer at arbejde med din intuition. Du bliver så tryg ved din intuition, at du virkelig kan adskille din frygt, dine tanker og alt hvad der sker i dit indre, så du virkelig kan leve et liv i tillid.
Læs mere om Clairconnection Master lige her.

Kom med på workshoppen ↓